GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Adil Çakmak İlkokulu

May

2-E SINIFIMIZ ÖĞRENCİLERİ VE HİLAL DİKBIYIK ÖĞRETMENİMİZİN HAZIRLADIĞI ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ İLE TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

May

OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILMIŞTIR.

1. SINIFLARDA SİBEL KURTBOĞAN ÖĞRETMENİMİZİN SINIFI 1-D,

2. SINIFLARDA HİLAL DİKBIYIK ÖĞRETMENİMİZİN SINIFI 2-E,

3. SINIFLARDA GÜLSÜM ÇELİK ÖĞRETMENİMİZİN SINIFI 3-A VE

4. SINIFLARDA M.EYÜP YILMAZ ÖĞRETMENİMİZİN SINIFI 4-A BİRİNCİ OLMUŞLARDIR.

SINIFLARIMIZIN ÖĞRETMENLERİNİ VE ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDİYOR,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

May

KÜTÜPHANE ZAMANA AÇILAN BİR KAPIDIR.

CARLOS MARİA DOMİNGUEZ

OKUL KÜTÜPHANEMİZİ ADİL ÇAKMAK AİLESİNİN DE DESTEĞİ İLE KULLANIMA AÇTIK.KİTAP KAMPANYALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ

TRAFİK PARKI GEZİMİZ

May

ADİL ÇAKMAK İLKOKULU OLARAK KERMESİMİZE KATKIDA BULUNAN TÜM DEĞERLİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

26 Nisan Cuma günü okul aile birliğimiz tarafından okulumuz yararına düzenlemiş olduğu kermesimize bekliyoruz.

TBMM 104 Yaşında.

Anasınıfı A şubesi miniklerimizin sınıf etkinliği.Öğretmenimiz Şenay GÜNEŞ'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisini açtığı ve açıldığı günü çocuklarımıza armağan ettiği dünyada başka bir örneği olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir katılım ve coşku ile kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

DEĞERLİSİN PROJESİ

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Değerlisin Projesi kapsamında Nisan ayı değerlerimiz Doğruluk ve Dürütlük değerlerimize ait sınıflarımızın çalışmaları okul panomuzda sergilenmiştir.

Doğruluk ile ilgili özlü sözler:

Cümleler doğrudur sen doğru isen , doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Yunus Emre

Temiz bir vicdan kadar yumuşak yastık yoktur.

Doğru olan şeyi görmek, fakat bunu yapmamak cesaretsizliktir. Konfiçyus

Doğruluk, her türlü şartlar altında meyve verir. Schiller

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir, nasıl olsa doğar. Wedel Philips

Eğri olanın gölgesi de eğridir. Hz.Ali

Dürüstlük ile ilgili sözler:

Dürüstlük bir hazineye benzer, ortaya çıktığında taraftarları çoğalır; yalan ise gizli ateşe benzer, yanmaya başlayınca kötülükler ortaya çıkar.

Dürüst insanın hem bedeni hem ruhu rahattır.

Konuşmalarında, davranışlarında, yaptığın işlerde daima dürüst ol.

İnsanın araması gereken ilk şey dürüstlüktür.

Dürüstlüğü elde etmek zor gibi görünse de, aslında kolaydır.

Eğer dürüstsen zarar görmezsin.

Akıl bir ağaç, dürüstlük ise meyvesidir.

Nis

Anasınıfı A şubesi Şenay Güneş öğretmenimizin ögrencileri ile birlikte Hoşgeldin Bahar etkinliği.

Nis

Anasınıfı A ve B şubelerimizin Şeker bayramı sınıf etkinlikleri.

Mizgin Derbent ve Şenay Güneş öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

ADİL ÇAKMAK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEKER TADINDA BAYRAMLAR DİLER.

Mrt

ANASINIFI B ŞUBESİ MİZGİN DERBENT ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİLERİNİN 18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI ÖYLE BİR GEÇER Kİ ZAMAN ETKİNLİĞİ

Mrt

MART AYI DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ SINIF PANO ÇALIŞMALARIMIZ