GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Adil Çakmak İlkokulu

Mrt

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutladık. İnancın, fedakârlığın ve azmin sembolü olan bu muazzam zaferin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz.

Bu güzel programı hazırlayan okulumuz 3-C Sınıfı Öğretmeni Kübranur EROĞLU, 3-F Sınıfı Büşra SEÇKİN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İSTİKLÂL MARŞIMIZ 103 YAŞINDA

Mrt

ANASINIFI B ŞUBESİ VE ÖĞRETMENİMİZ MİZGİN DERBENT'İN HOŞGELDİN RAMAZAN ETKİNLİĞİ

1/ B SINIFI ÖĞRETMENİ SEMA KORKMAZ VE ÖĞRENCİLERİNİN 8 MART  ETKİNLİĞİ

Şbt

Okulumuza katkıları için kıymetli Çakmak Ailesine teşekkür ziyaretinde  bulunduk.

Ayrıca misafirperlikleri için de teşekkür ediyoruz.

Şbt

ADİL ÇAKMAK İLKOKULU KANTİN İHALESİ İLE İLGİLİ BİLGİLERE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

OYUNLARIMIZ..